Velkommen til Erhvervsblogger.dk's forum. Du kan her læse alle tidligere indlæg, men for at skrive spørgsmål og svar, skal du oprette en gratis bruger.

Ingen bank vil lade mig åbne erhvervskonto

Her kan du stille spørgsmål til erhvervskonto
Besvar
Brugeravatar
forumbot
Indlæg: 133
Tilmeldt: 17. mar 2018, 21:16

Ingen bank vil lade mig åbne erhvervskonto

Indlæg af forumbot » 20. mar 2018, 06:54

Hvad gør jeg, hvis ingen banker vil lade mig åbne en erhvervskonto og de vil heller ikke lade mig åbne en privatkonto men NemKonto, til det formål? Det er et enkeltmandsfirma og jeg står ikke som dårlig betaler nogen steder. Jeg skal ikke bruge et lån, og jeg skal kun have et debitorkort til kontoen. Jeg har skrevet en udførlig forretningsplan, til det har jeg lavet et tillæg med min private økonomi og jeg har en revisors ord at alt ser rigtigt og fornuftigt ud. Hvad kan jeg gøre mere?
Dette indlæg er automatisk overført fra det gamle forumsystem eller fra en supporthenvendelse, og forfatter og dato er dermed ikke ajourført

Brugeravatar
andreas
Site Admin
Indlæg: 87
Tilmeldt: 17. mar 2018, 12:17

Re: Ingen bank vil lade mig åbne erhvervskonto

Indlæg af andreas » 20. mar 2018, 06:54

Hej Dan!
Er det fordi det er en bank, der kun vil have privatkunder? I såfald er du desværre nødt til at finde en anden bank at oprette konto i. Bankerne har 1) ret til at nægte dig at få en erhvervskonto og 2) ret til at nægte dig at bruge privatkonto til erhverv.

Besvar